Partners

Word ook partner van Zuidoost City!

Vele bedrijven, ondernemers, onderwijsinstellingen, vastgoedpartijen en organisaties die werkzaam zijn in Amsterdam Zuidoost gingen u voor. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, voor elke organisatie is een passend partnerschap. Als partner bent u onderdeel van het grootste zakelijke netwerk in Zuidoost, altijd op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en heeft u toegang tot de zakelijke netwerkevents, thematafels en masterclasses. Interesse? Stuur een mail naar info@zuidoostcity.nl of bel naar 020 969 75 36.

Partnerbijeenkomsten 2023  

Staat van de economie: Klaas Knot
Het woord ‘crisis’ valt veel te vaak naar de smaak van Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank. De DNB-topman gaf 21 september 2023 een presentatie over de landelijke economie en de economie in Zuidoost. Hij weerlegde het gesomber met cijfers en voorbeelden over de Nederlandse economie en die van Zuidoost. Een impressie van de bijeenkomst. De gehele presentatie staat uitgeschreven op de website van DNB.

Mobiliteit en bereikbaar Zuidoost: Pieter Litjens
Tijdens de bijeenkomst van 25 mei 2023 met Pieter Litjens, algemeen directeur CROW  Zuidoost, werd duidelijk dat mobiliteit onlosmakelijk is verbonden met verstedelijking. Een actueel onderwerp dus voor Zuidoost waar tot 2040 zo’n 40.000 woningen en heel veel m2 kantoren bijkomen. Litjens benadrukte dat bij mobiliteit de mens altijd centraal moet staan. Een impressie van de bijeenkomst.

masterclass Mobiliteit. Litjens

Inclusief ontwikkelen: Lyongo Juliana
30 maart 2023 gaf Lyongo Juliana de masterclass Inclusief ontwerpen; Voorbij je blinde vlek. Hoe komen we tot steden en gebouwen die inclusief zijn? Bestaande en nieuwe woningen, winkels, bedrijfs- en verblijfsruimtes waar iedereen zich thuis voelt. Een impressie van de bijeenkomst.

De kracht van Human Capital: wethouder Sofyan Mbarki
Op 23 februari maakte wethouder Sofyan Mbarki kennis met het bedrijvennetwerk in Zuidoost en legde uit wat het beleid van de stad is als het gaat om thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen, de koppeling tussen onderwijs en bedrijfsleven, en diversiteit en inclusie  op de werkvloer.

Wethouder