Citydressing

 

Zuidoost City is druk bezig met het Zuidoost beeldmerk op zoveel mogelijk plekken laten landen in Zuidoost met citydressing. Hieronder een aantal voorbeelden:

Co-branding: Zandkasteel

Zandkasteel combineert diverse functies in één van de meest bijzondere monumenten van Amsterdam. Ze zijn een co-branding aangegaan, waarmee de eigen huisstijl is verweven met die van Zuidoost. Ook interesse hierin? Neem contact op: info@zuidoostcity.nl.

Co-branding: Hondsrugpark

De Hondsrugweg wordt omgetoverd tot een heus Hondsrugpark en een nieuwe stadswijk in Zuidoost om te wonen, werken en ondernemen. De stichting Hondsrugpark waarin de verschillende ontwikkelaars zich hebben gebundeld zijn een co-branding aangegaan. Ook interesse hierin? Neem contact op: info@zuidoostcity.nl.

Marktkramen Zuidoost

Sinds de zomer van 2023 zijn alle marktkramen van Zuidoost voorzien van het Zuidoost beeldmerk. De opening werd gedaan door wethouder Raoul White.

Doeken Tennis & Padel Club Gaasperpark

Langs de tennisbanen van de TPC Gaasperpark hangen twee mooie doeken. Welke sportvereniging volgt?

Toko Kai Hing (Omoe)

Toko Kai Hing, beter bekend als Omoe, was de eerste winkel in 1975 opende op het winkelcentrum Ganzenhoef in Amsterdam.
Surinaamse kruiden en Aziatische ingrediënten, Chinese maaltijden om mee te nemen, keukengerei voor kleine en grote keukens, hygiëne, schoonheids- en oosterse gezondheidsartikelen. Je vindt het allemaal hier. Het beeldmerk is terug te vinden op de menukaarten en op de borden.