Zuidoost City gaat de wijken in!

Deze nazomer staan we op vier markten in Zuidoost met informatie over alle nieuwe woningen en werkplekken in Amstel III. Samen met mensen van de gemeente en vastgoedpartijen geven we informatie over de verschillende bouwprojecten, woonmogelijkheden en ruimte voor ondernemers. Naast dat we informatie geven horen we graag van Zuidoosters wat ze van bepaalde ontwikkelingen vinden.

Wil je meer weten over de ontwikkelingen in de bouw in Zuidoost en specifiek Amstel III? Wil je in gesprek over de toekomst van dit gebied of wil je weten hoe en waar je je kan inschrijven voor de woningen die gebouwd gaan worden? Kom dan langs!

24 augustus – Kraaiennest markt
Tijd: 9-17 uur
Locatie: Kraaiennest

28 augustus – Ganzenhoef markt
Tijd: 9-17 uur
Locatie: Annie Romeinplein 32

1 september – Reigersbos markt
Tijd: 9-17 uur
Locatie: Reigersbos

2 september – Anton de Komplein markt
Tijd: 9-17 uur
Locatie: Anton de Komplein