Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass ‘Inclusief ontwerpen; voorbij je blinde vlek’

maart 30 @ 12:00 - 14:00

Hoe komen we tot steden en gebouwen die inclusief zijn? Bestaande en nieuwe woningen, winkels, bedrijfs- en verblijfsruimtes waar iedereen zich thuis voelt. Ongeacht leeftijd, gender of achtergrond. En hoe kunnen we inclusief ontwerpen en technologie hierin een rol laten spelen?
Graag nodigen we de partners van Zuidoost City uit voor de masterclass ‘Inclusief ontwerpen; voorbij je blinde vlek’ en gaan samen met u het gesprek aan over inclusieve wijken en steden. En natuurlijk bieden we u een heerlijke lunch aan!
Spreker
Internationaal werkende architect Lyongo Juliana neemt u mee in zijn visie op het inclusief ontwerpen van gebouwen en leefruimtes. Lyongo ziet architectuur en stedenbouw als ruimtelijke oplossingen van maatschappelijke vraagstukken, waarbij inclusieve plekken niet zomaar ontstaan. Je moet je echt verdiepen in de mens en zoveel mogelijk perspectieven meenemen. Hoe doe je dit en wat betekent dit voor het ontwerp? Welke keuzes maak je om bijvoorbeeld een ontmoetingsplek zo optimaal mogelijk in te richten?
Aanmelden
Aanmelden voor de masterclass kan tot maandag 27 maart. Stuur een mail naar info@zuidoostcity.nl voor meer info.
Wilt u partner worden? Vraag dan naar de voorwaarden.

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,