Career & Network Event Zuidoost

Career en network event

Wat is jouw volgende carrière move? Maak kennis met topwerkgevers. Ontdek jouw mogelijkheden en krijg praktische tips en tricks. Op donderdag 3 oktober vindt het Career & Network Event Zuidoost plaats. Een unieke kans voor HBO/WO professionals uit Amsterdam Zuidoost om hun carrière en zakelijk netwerk te versterken. Het Career & Network Event vindt plaats in het Zandkasteel in de Amsterdamse Poort. Inschrijving is gratis.

Doelgroep
Het Career & Network Event richt zich op bewoners van Amsterdam Zuidoost met een HBO/WO of MBO-4 opleiding/werk-denk-niveau. Het event is geschikt voor freelancers en mensen in loondienst die nieuwe stappen willen zetten.

Doel
Het doel van het Career & Network Event is dat iedere bezoeker het event geïnspireerd verlaat, met concrete tips om de volgende stap in hun carrière te zetten. Die inspiratie kan onder andere voortkomen uit de aangeboden workshops en ‘blind dates’ met werk- en opdrachtgevers uit Amsterdam Zuidoost en Groot-Amsterdam.

Blind dates en workshops
Door deelname aan de ‘blind dates’ vergroten de bezoekers hun kennis en hun netwerk. Tegelijkertijd krijgen de werk- en opdrachtgevers inzicht in het talent uit Amsterdam Zuidoost. Zo ontstaat er een mooie wisselwerking.

Naast de ‘blind dates’ zijn er tijdens het Career & Network Event ook korte workshops waaronder ‘Test jouw LinkedIn/cv’, ‘Meer lef bij solliciteren’, ‘Carrièreplanning in een notendop’ en ‘Anders omgaan met je anders voelen’. De workshops staan allemaal in het teken van het versterken van kansen en carrièremogelijkheden.

Aanmelden voor het Career & Network Event kan via network@zoiszuidoost.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hein Braaksma, Masterplan Zuidoost, 06 30172585 of Wouter Verstappen, Werkgevers Servicepunt Groot Amsterdam, 06 15501562. Meer informatie is ook te vinden op: https://hetkanookzo.amsterdam/

Praktische details
Career & Network Event
Datum
Donderdag 3 oktober 2024
Locatie
Het Zandkasteel Amsterdam, Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam
Tijd
Inloop 17:30, start 18:00, einde programma 21:00