Beeldmerk Zuidoost voor MediaMarkt Arena

Mediamarkt doek Zuidoost City

MediaMarkt Arena is partner van Zuidoost City. Een groot deel van de medewerkers komt uit Amsterdam Zuidoost. Om te onderstrepen dat MediaMarkt Zuidoost een warm hart toedraagt, hangt er nu een mooie illustratie van de prachtige visuele identiteit van Amsterdam Zuidoost aan de gevel. Wist u dat Zuidoost het enige stadsdeel is met een eigen beeldmerk?

Edward van Lith, CCO van Mediamarkt Arena: ‘Wij zijn verheugd om onze uitstekende samenwerking met Zuidoost City te vieren met een nieuwe display aan onze gevel. Deze stap benadrukt onze lokale betrokkenheid en toont onze trots op de dynamische omgeving waarin we opereren.

Diversiteit is belangrijk voor MediaMarkt Nederland en met meer dan 170 verschillende culturen in de regio nemen we onze verantwoordelijkheid als werkgever serieus en bieden we banen aan 108 medewerkers. Deze diverse gemeenschap inspireert ons dagelijks en we zijn blij om een ​​positieve bijdrage te kunnen leveren aan Amsterdam Zuidoost.’