Gezocht: ruimtes in Zuidoost voor ADE

ADE voor nieuwsbrief mei 2024

Van 16 tot en met 20 oktober neemt Amsterdam Dance Event de stad weer over. Dit jaar willen we dat ADE nog groter en meer aanwezig is in Zuidoost! Met de ADEZO-community bestaande uit artiesten, organisatoren, bedrijven en locaties is Zuidoost City al in gesprek over wat ze dit jaar gaan organiseren en we zien dat er grote behoefte is aan ruimtes in Zuidoost. Ruimtes waar initiatiefnemers hun event kunnen houden.

Dus heb jij een locatie beschikbaar voor kleine events of een feest? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@zuidoostcity.nl. Dan kijken wij of we de juiste organisator aan jouw locatie kunnen koppelen.

Zie de after movie ADE 2023 voor een impressie en lees het Programma Boekje ADE ZO 2023 voor een overzicht van de locaties en events van 2023.