Vrouwen empoweren Zuidoost

Vrouwen Ontbijt 11 april 2024

Diversiteit is een belangrijk thema in het bedrijfsleven. Om deze reden werden tien inspirerende vrouwen onlangs bij Zuidoost City uitgenodigd om samen te ontbijten. Elk van deze vrouwen deelde haar eigen unieke verhaal en drijfveren.

Er werd een levendig gesprek gevoerd over vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap. Samen bespraken de genodigden hoe rolmodellen en inspirerende verhalen andere vrouwen kunnen aanmoedigen om hun leiderschapspotentieel te ontwikkelen.

Empowerment
Tijdens het ontbijt werden praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse werk met elkaar gedeeld. Ook werd het belang van mentorschap en coaching verkend evenals de wijze waarop vrouwen het beste uit zichzelf kunnen halen en elkaar kunnen versterken om doelen te bereiken en dromen te verwezenlijken.

Veel vrouwen zijn rolmodel, ongeacht de omvang van wat ze doen. Dit mogen ze meer omarmen en uitstralen. Ze mogen meer zichtbaar zijn. Op het gebied van leiderschap, entrepeneurship en gelijke beloningen voor vrouwen en mannen is nog veel te winnen. Het is hard nodig om, ook in Amsterdam Zuidoost, elkaar te versterken en zo het verschil in de wereld te kunnen maken.

Met: Tanja Jadnanansing, Nathalie Bremer, Maryse Knook, Ruth Jansen, Shenin Singh, Kimberly Ofori, Eline Overkleeft, Mirtel Tuinfort, Shenin Lebrun, Saskia Rill en Saskia Bosnie.