Zuidoost doe het licht uit

lichten uit campagne

De campagne van CoForce ‘Zuidoost doe het licht uit’ verlicht de weg naar duurzaamheid. De campagne wordt ondersteund door Zuidoost City, Hart voor de K-buurt en de Groene Hub. Kijk vanaf nu tot 4 april uit naar onze boodschap in de straten van Zuidoost en maak energiebesparing een deel van je dagelijkse routine.

De actie stopt niet bij de posters; het is een blijvende verandering voor onze gemeenschap. Voor meer informatie over hoe je kunt bijdragen, bezoek www.coforce.nu. Samen kunnen we elke dag het verschil maken.

Energie besparen
De noodzaak om energie te besparen wordt steeds groter met het oog op de gestegen energieprijzen en de ambities om in 2030 energieneutraal of Paris Proof te zijn.

Energiebesparing begint bij het voorkomen van verspilling. ’s Avonds brandt er nog veel licht in Amsterdam Zuidoost. Dat kan minder en is in enkele gevallen zelfs onnodig. Iedereen wordt aangespoord om de niet noodzakelijke verlichting uit te doen na kantoortijden.