Grote Spoorzone Schoonmaakactie

Amstel III-Bullewijk. Spoor

Op donderdag 7 maart vindt de Grote Spoorzone Schoonmaakactie plaats. Dit initiatief brengt werknemers van lokale bedrijven, ambtenaren van de gemeente, bewoners van het asielzoekerscentrum (AZC), de rest van de bewoners van Amstel III en Heesterveld samen om het gebied rondom de spoorzone schoon en gastvrij te maken.

Je wordt van harte uitgenodigd om samen de handen uit de mouwen te steken tijdens de Grote Spoorzone Schoonmaakactie. Het is een unieke kans om samen te werken aan een schoner, veiliger en prettiger leefomgeving voor iedereen. Ook is het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

De Grote Spoorzone Schoonmaakactie start op 7 maart om 10.00 uur. In groepen wordt het gebied rondom de Spoorzone schoongemaakt. De gemeente zorgt voor de prikstokken en vuilniszakken.

Om 12.00 uur wordt de schoonmaakactie afgesloten met een gezellige lunch voor alle deelnemers. Er is een prijs voor de groep die het meeste afval heeft opgehaald en er worden educatieve workshops over recycling en afvalvermindering georganiseerd.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je hier aan met je naam en het aantal personen waarmee je komt. Geef aan of je gebruik wil maken van de (vegetarische) lunch. Aanmelden kan tot en met 5 maart.

Datum Grote Spoorzone Schoonmaakactie:
Donderdag 7 maart 2024

Tijd:
10.00 – 13.00 uur (inclusief lunch)

Verzamelpunt:
A&O Hostel
Hogehilweg 22
Amsterdam Zuidoost

Schoonmaak materiaal:
Aanwezig