Special edition netwerkevent Zuidoost City

campagnebeeld. muziek. Zuidoost City

Zuidoost City organiseert voor de partners maandelijks bijeenkomsten; van netwerkevents en workshops tot partnerlunches en informatieve sessies waarin kennis gedeeld wordt over allerlei thema’s.

Op 30 november is het weer tijd voor een netwerkevent, ditmaal wordt het een Special Edition want uitzonderlijk ontmoeten de partners elkaar niet in Zuidoost maar in Het Concertgebouw. Er wordt aandacht besteed aan de 2024 editie van From Southeast with love, er is tijd voor een hapje en een drankje en natuurlijk om te netwerken.

Aansluitend aan het netwerkevent krijgen partners van Zuidoost City het privilege om kosteloos het concert Celebrating Aretha Franklin: Shirma Rouse & het Orkest Koninklijke Luchtmacht bij te wonen.

Het netwerk van Zuidoost City is zeer divers; van ZZP’ers en sociaal maatschappelijke organisaties tot MKB’ers en Multinationals… En ook uw organisatie of onderneming kan partner worden en toegang krijgen tot de bijeenkomsten van Zuidoost City. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.