Rondleidingen Zandkasteel

Zandkasteel Graziella

ZOJazz Stage organiseert van september tot en met december rondleidingen en pop-up concerten in het Zandkasteel in de Amsterdamse Poort. Het voormalige ING-gebouw is in de afgelopen periode omgebouwd tot een bruisende plek. Alle appartementen worden bewoond en bedrijven hebben hun intrede gedaan in de kantoorruimtes. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte met horeca.

In januari 2024 zal het repetitiehuis van het ZOJazz Stage in het Zandkasteel haar deuren openen. De rondleidingen bieden iedereen de gelegenheid om alvast een kijkje achter de schermen te nemen.

ZOJazz Stage
ZOJazz Stage wordt volgens initiatiefneemster Graziëlla Hunsel Rivero hét toekomstig nieuwe Jazzpodium en repetitiehuis voor heel Amsterdam, Nederland en de wereld. Een plek waar gerenommeerde en upcoming Jazz en wereldmusici kunnen repeteren, co-creëren en performen voor hun publiek.

Daarnaast biedt ZOJazz Stage musici de ruimte om te netwerken, zichzelf te ontwikkelen en hun werk te showcasen. Het repetitiehuis is een aparte ruimte waar musici, vocalisten en componisten zes dagen per week kunnen repeteren co-creëren en huiskamerconcerten kunnen geven. Er komen drie volledig ingerichte repetitieruimtes en een kleine opnamestudio in een gezellige huiselijke sfeer.

ZOJazz Stage in het Zandkasteel wordt de plek bij uitstek waar Jazzminnend Zuidoost, Amsterdammers en de rest van wereld kan komen genieten van de sound of the city’.

Data rondleidingen
Vrijdag 13 & 20 oktober, 16:00 – 17:00
Vrijdag 3 & 10 november, 16:00 – 18:00
Vrijdag 1 & 15 december, 16:00 – 18:00

Aanmelden kan via  EVENTBRITE 
Locatie ZOJazz Stage
Bijlmerplein 888
1102MG Amsterdam Zuidoost