Techno BLACK op ADE Zuidoost

John Linger DJ Talents. Texhno BLACK

‘Op 18 oktober 2023 organiseert DJ Talents het ADE openingsfeest in Amsterdam Zuidoost. Het wordt grandioos. Van 17.00 tot 23.00 uur gaan we helemaal los met Techno BLACK.’

John Linger is de stuwende kracht achter DJ Talents en hij staat te popelen om het Amsterdam Dance Event in Amsterdam Zuidoost af te trappen. ‘We starten op 18 oktober met Dj-workshops en om 17.00 uur is het de beurt aan Jay Ace, Vaganza, Emsiflybokoe, Benji en vele anderen. Geweldig dat ADE haar vleugels uitslaat in Amsterdam Zuidoost.’

DJ Talents
DJ Talents staat voor muziek, entertainment en de ontwikkeling van kunst en cultuur. Het platform biedt een podium aan beginnende Dj’s. DJ Talents werkt samen met organisaties die evenementen organiseren waarbij talentvolle Dj’s de kans krijgen om ervaring op te doen en naam te maken in de muziekwereld.

‘Netwerken, kansen krijgen en kansen pakken is heel belangrijk in de muziekindustrie,’ legt John Linger uit. ‘Vooral voor nieuwkomers. Daarom bieden wij talentvolle beginnende Dj’s de kans om met gerenommeerde Dj’s op te treden. Zo kunnen ze leren en zich verder ontwikkelen.’

BLACK
Enkele jaren geleden startte John Linger BLACK Fashion Brand. John Linger: ‘BLACK is onze geregistreerde merknaam. BLACK staat voor diversiteit. Als je alle primaire kleuren mengt, krijg je zwart. Bovendien is de A in ons logo BLACK een schoppenaas. In een kaartspel heeft de schoppenaas de hoogste waarde. Heel toepasselijk dus voor onze fashion. BLACK staat voor de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten.’

Sponsoring en netwerken
BLACK Fashion Brand is de hoofdsponsor van DJ Talents en sponsort daarmee ook Techno BLACK tijdens het Amsterdam Dance Event. ‘Sponsoren zijn van harte welkom bij de opening. We bieden een breed netwerk en veel exposure,’ zegt John Linger.

‘We zijn blij dat we partner zijn geworden van Zuidoost City,’ gaat hij verder. ‘Netwerken is heel belangrijk voor zowel onze BLACK fashion Brand als voor DJ talents. Zuidoost City biedt nieuwe kansen en mogelijkheden waarin we elkaar en ons netwerk versterken. Dat geldt natuurlijk ook voor de samenwerking met George O Janssen, kwartiermaker van ADE Zuidoost. Hij is een belangrijke partner en een hele goede om de kar te trekken.’

Toekomst
John Linger heeft nog plannen te over voor de toekomst. Maandelijkse concerten in Escape, het uitbreiden van zijn kledinglijn en mediakanaal en het opstarten van Lifestyle World fair, het platform waar al zijn ambities samenkomen.

‘Maar eerst focussen we ons volledig op Techno BLACK tijdens het Amsterdam Dance Event. De voorverkoop is gestart en we hebben early bird tickets voor de eerste 250 aanmeldingen. Wil je hier gebruik van maken ga dan naar: https://shop.eventix.io/2726df64-7f49-45d7-949c-dc617daa908a/tickets?shop_code=esuuqkbb&original_referer=https%3A%2F%2Fdjtalents.com%2F

Voor meer informatie over DJ Talents: www.djtalents.com