Sarah-Lee brengt ode aan de Bijlmer

Sarah Lee

‘Met mijn nieuwe single ‘Bims’ wil ik de positieve kanten van de Bijlmer belichten. Ik ken de buurten, de straten en de winkels. Ik ben er opgegroeid, ik heb er m’n vrienden. De Bijlmer is een deel van wie ik ben. Mijn nieuwe single is een ode aan de Bijlmer.’

Aan het woord is Sarah-Lee. Ze is 21 jaar en bracht onlangs haar nieuwe single en videoclip ‘Bims’ uit. ‘Ik hou van de Bijlmer,’ zegt ze, ‘en ik had nooit ergens anders op willen opgroeien. Ik vind het een zegen dat ik van zoveel verschillende mensen uit zoveel verschillende culturen heb kunnen leren. De Bijlmer is dé plek voor creativiteit, cultuur en jonge ondernemers. De Bijlmer kent heel veel talenten.’

Passie
Op 25 augustus kwam de track ‘Bims’ met een ondersteunende videoclip uit op de meest bekende streamingkanalen zoals Spotify, Youtube en Itunes. Onlangs was Sarah-Lee ook te gast bij Zomertoer op NH-nieuws waar ze vertelde over haar kijk op de Bijlmer.

‘Muziek en teksten schrijven is mijn passie,’ zegt Sarah-Lee enthousiast. ‘Ik kan er alles in kwijt. Vanaf mijn twaalfde maak ik gedichten en raps. Toen ik zeventien was, werd schrijven echt mijn uitlaatklep en op mijn achttiende postte ik mijn eerste rap op Instagram.’

Ondertussen heeft Sarah-Lee drie nummers uitgebracht en werkt ze aan haar vierde single. ‘Ik ben nu bezig met mijn passie en geniet daar enorm van,’ zegt ze bescheiden. ‘Ik zou wel meer bekendheid willen krijgen zodat ik vaker op kan treden maar we zien wel wat de toekomst me brengt.’

Connect The Dots Movement
Sarah-Lee maakt deel uit van het landelijke muzieklabel en netwerk Connect The Dots Movement (CTD). Dit platform brengt creatieve muzikanten, schrijvers en makers bij elkaar om verhalen te delen en mensen te inspireren. CTD is een onafhankelijke label voor hiphop, reggae en Spoken Word.

Connect The Dots Movement wil op een positieve en inspirerende manier kunst creëren door meer positieve rolmodellen in hun kracht te zetten. CTD doet dit door artiesten met een sociaal-maatschappelijke boodschap een podium te bieden en ze te ondersteunen bij hun talentontwikkeling.

Link voor videoclip van Bims:
https://youtu.be/jsa_u2DzwcA?si=OY67_wbn3radB0zz

Link voor Spotify: https://open.spotify.com/track/1eSUE4hJPhVSv0duYauG5y?si=h1R2Ggl0Qzy2q92PkEgzKg

Voor meer informatie:
https://www.ctdmovement.life/