Nachtwandeling Klarenbeek

Dark Night Vincent van den Brink

Op het Amsterdam Dark Festival ervaar je tijdens verschillende nachtwandelingen de schoonheid van de duisternis, de levendigheid van nachtelijke parken en de magie van een hemel vol sterren. Het Amsterdam Dark Festival vindt plaats op 22, 23 en 24 september.

Ook in Amsterdam Zuidoost kun je deelnemen aan nachtelijke wandelingen en wel op natuurterrein Klarenbeek. Tijdens de nachtwandeling trek je met een kleine groep naar de donkerste randen van de stad. Tussen de bomen en onder de sterren ervaar je een nieuwe wereld. Het licht laat je immers zien waar je bent maar het donker maakt je wereld grenzeloos.

Amsterdam Dark festival
Tijdens het Amsterdam Dark Festival worden er vijf verschillende nachtwandelingen georganiseerd. Met elke wandeling gaat een lokale nachtwachter mee die je informeert over de locatie en over de planten. Ook vertelt de nachtwachter je over de dieren en de mensen die zich ’s nachts door het gebied voortbewegen.

Elke nachtwandeling bestaat uit een live- en audiodeel. Het audiodeel is bij alle wandelingen op het Amsterdam Dark Festival hetzelfde. Het livedeel en de natuur zijn op elke locatie anders.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op:
https://www.amsterdamdarkfestival.nl/

 

Foto: Vincent van den Brink