ADE prominent in Zuidoost

Beeldmerk Dance

De partners van Zuidoost City en de leden van de Amsterdam Dance Event Community Zuidoost zijn op 18 oktober van harte welkom bij de kickoff van Amsterdam Dance Event Zuidoost!  Tijdens de kickoff horen jullie alles over de events die in het kader van ADE (18 t/m 22 oktober) in Zuidoost georganiseerd worden. Samen zetten we ADE Zuidoost op de kaart!

De kickoff vindt plaats in het Zandkasteel op 18 oktober. Aansluitend zijn jullie van harte welkom op de openingsparty Techno Black in het CEC-gebouw.

De aanleiding:
Al vele jaren geniet Amsterdam Dance Event grote internationale bekendheid met 450.000 bezoekers. Met tal van events en conferenties e.d. doorheen de stad zijn de ogen van de hele wereld een week lang gericht op Amsterdam. In Zuidoost werd er vooral geprogrammeerd in grote venues als de J.C. ArenA en de Ziggo (En Heesterveld & Foundation Amsterdam HipHop Academy) maar ADE drong niet door tot het hele Zuidoost en ook landden de conferenties niet in Zuidoost. Een gemiste kans want Zuidoost kan meeliften op de internationale bekendheid van ADE.

Naast de festivals en kleinere optredens moeten er in de Zuidoost ook songwritingsessies, masterclasses, trainingen en panelbesprekingen komen. Er moeten in Amsterdam Zuidoost tijdens het Amsterdam Dance Event volop businessmeetings worden georganiseerd. Want waarom gaan alle nationale en internationale vedetten naar het Leidseplein, terwijl zij ook naar Amsterdam Zuidoost kunnen komen? Wij hebben hier veel talent. Wij hebben hier veel mogelijkheden. Wij denken dat het een enorme verrijking is voor Amsterdam Zuidoost en haar bewoners als het Amsterdam Dance Event zich in Amsterdam Zuidoost uitbreidt. Daar zetten we ons heel graag voor in.

*Amsterdam Dance Event Zuidoost is een samenwerking tussen Zuidoost City en The Gospel Agency (m.n. George O. Janssen).