Meet ’n Greet

buurtplatformenamsterdam

In het kader van ‘Bouwen aan buurtplatformen Zuidoost’ worden na de zomervakantie Meet ’n Greets georganiseerd met leden van de stadsdeelcommissie. Met deze Meet ‘n Greets wordt geprobeerd om bewoners en politiek op een laagdrempelige, informele manier met elkaar in contact te brengen.

In Amsterdam Zuidoost zijn de stempercentages bij verkiezingen dramatisch laag. Door de buurtnetwerken in te schakelen en regelmatig Meet ’n Greets te creëren, is er de hoop dat meer mensen betrokken raken bij de politiek en dat de politiek effectiever voor hen op kan komen.

Voor 2023 staan de volgende Meet ‘m Greets gepland:

donderdag 7 september        Amstel III
donderdag 5 oktober             Gein
donderdag 2 november         FDV Mama Florijn
donderdag 7 december         Poort/Bijlmerplein

Voor 2024 volgt een nieuw schema met andere buurten.

‘Bouwen aan buurtplatformen Zuidoost is een initiatief van actieve bewoners die zich per buurt organiseren in buurtplatformen. Zij zijn onderdeel van een groter netwerk in de stad. Voor meer informatie: www.buurtplatformenamsterdam.nl