Hulp voor jonge woningzoekenden

Woon&ZO

Onlangs is Wonen&ZO geopend op Bijlmerplein 875. Jongeren en jongvolwassenen kunnen daar informatie krijgen als ze op zoek zijn naar een huur- of koophuis. Elke donderdagmiddag is Wonen&ZO open. Je kunt informatie krijgen over onder andere:

  • Hypotheekvormen
  • Rechten van huurders
  • Leningen
  • Het vergroten van kansen op de woningmarkt

Adviseurs
In samenwerking met banken waaronder ABN Amro en Rabobank zijn er online en fysiek hypotheekadviseurs aanwezig. Zij kunnen informatie verstrekken over het verkrijgen van een hypotheek. Ook geven ze tips over de woonmarkt met betrekking tot bijvoorbeeld het kopen van een woning.

Stichting Woon! houdt spreekuren tijdens de openingsuren van Wonen&ZO. Zij weten alles over huurrechten, huurcommissies, de regels van het nieuwe Woningnet en de basis voor het hebben van een huurwoning.

Daarnaast zullen er in de avonden kennissessies plaatsvinden waar onder andere woningcorporaties, de gemeente, makelaars en projectontwikkelaars informatie delen.

Wonen&ZO
Locatie: Bijlmerplein 875
Geopend: elke donderdag open van 14.00 tot 18.00 uur

Wonen&ZO is een initiatief van ZO=Zuidoost.

Kijk voor meer informatie op:
Instagram: Wonennzo
Facebook: Wonen&ZO