De Bijlmer Run is terug!

Bijlmer Run officieel

Na het succes van de eerste editie is het tijd voor de tweede editie van de Bijlmer Run. Deze gaat plaatsvinden op 6 mei 2023. Zet het in je agenda want het belooft een spektakel te worden.

Nieuw dit jaar zijn de verschillende afstanden. Naast de halve marathon is er nu ook een 5 en een 10 kilometer wedstrijd. Hierdoor kunnen nog meer mensen meedoen en kan het feestje nog groter worden. Voor elke afstand zijn er 1000 startplekken. De startplekken zijn vergeven maar de deelnemers van de Bijlmer Run zijn het aanmoedigen waard.

Bewegen
De organisatie wil mensen in contact brengen met hardlopen. Dit kan door middel van deelname aan de halve marathon maar ook door mee te doen aan de teamloop. Je kunt komen aanmoedigen waardoor je misschien geïnspireerd raakt om volgend jaar mee te doen.

Ontdekken
De organisatie wil deelnemers laten zien hoe mooi en gevarieerd de Bijlmer is. Met een unieke route en authentieke cheerpunten langs het parcours wordt de lopers een unieke en bijzondere ervaring aangeboden.

Verbinden
Door middel van de Bijlmer Run wil de organisatie zoveel mogelijk mensen samenbrengen. Van de mensen die werken en wonen in de Bijlmer tot de mensen die er voor de eerste keer zijn. Door middel van sport wil de organisatie deze mensen bij elkaar brengen.

Voor meer informatie: https://bijlmerrun.nl/