Masterclass ZO bereikbaar

Zuidoost Bereikbaar

Op donderdag 9 maart organiseert ZO Bereikbaar de masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit‘. Gemeente Amsterdam vertelt daarbij over de Mobiliteitsvisie voor de Amsterdam Zuidoostflank. Het is een gratis middagprogramma voor organisaties die met mobiliteit aan de slag willen. Lees hieronder meer over het programma. Je bent van harte welkom. Aanmelden kan HIER.

Masterclass
Het programma bestaat uit vier onderdelen:

  • Mobiliteitsexpert Marc van der Seijs (senior-adviseur mobiliteit en expert op het gebied van mobiliteitsvraagstukken bij grote bedrijven) vertelt je alle ins en outs over mobiliteit van nu en in de toekomst. De masterclass begint met trends & ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit. Het ontwerpbesluit CO2-reductie werk gebonden personenmobiliteit zal ook ter sprake komen.
  • Vervolgens vertellen Thijs Box en Karleen Veenker van gemeente Amsterdam meer over het mobiliteitsplan Amsterdam Zuidoostflank. Je wordt op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in de regio: wat zijn de plannen voor het gebied? Dit is van invloed op de bereikbaarheid van je organisatie én op het reisgedrag van je medewerkers. Er is ook ruimte om vragen te stellen.
  • Tot slot krijg je van Marc concrete handvatten voor een succesvol mobiliteitsbeleid. Je leert van andere bedrijven uit de regio.
  • Na de masterclass wissel je onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit met je ‘buren’ uit Zuidoost. Inclusief een rondleiding in Huis van de Toekomst.

Praktische info

Waar:                          Huis van de Toekomst (De Entree 300, 1101 EE Amsterdam)
Wanneer:                    9 maart 2023

Tijd:   

Masterclass                13:00 – 16:00 uur
Borrel / rondleiding    16:00 – 17:00 uur

Voor meer info: https://zobereikbaar.nl/2023/02/02/9-maart-gratis-masterclass-en-mobiliteitsvisie-gemeente-amsterdam/