Informatiebijeenkomst Amsterdam Dance Event

ADE George

Zuidoost City en The Gospel Agency organiseren op 9 maart een informatiebijeenkomst in het kader van het Amsterdam Dance Event (ADE). Tijdens de bijeenkomst is Stichting ADE aanwezig en krijg je informatie over de mogelijkheden om deel te nemen aan het Amsterdam Dance Event. Tijdens de bijeenkomst krijg je ook inzicht in onder andere subsidies, fondsen en verdienmodellen met betrekking tot ADE.

‘Het doel van de bijeenkomst is initiatieven rondom ADE in Zuidoost te stimuleren, het (muziek)aanbod te vergroten en de lokale wijkeconomie een kans en een boost te geven,’ aldus Saskia Bosnie. Volgens de directeur van Zuidoost City is het belangrijk om de kracht en pracht van Zuidoost te laten zien. ‘Dat kan door onder andere bezoekers aan te trekken en bewoners hun gebied nog beter te laten verkennen.’

Festivals en conferenties
Het Amsterdam Dance Event 2023 vindt plaats tussen 18 en 22 oktober en bestaat uit festivals en conferenties. ‘Voor wat betreft de festivals is Amsterdam Zuidoost met haar Ziggo Dome, Afas Live en de Johan Cruijff ArenA goed vertegenwoordigd,’ aldus business manager George O. Janssen. ‘Voor wat betreft de kleine events en de conferenties wordt Amsterdam Zuidoost nog vaak over het hoofd gezien. Dat moet veranderen aldus de directeur van The Gospel Agency.’

‘Naast de festivals en kleinere optredens moeten er in de Bijlmer ook songwritingsessies, masterclasses, trainingen en panelbesprekingen komen. Er moeten in Amsterdam Zuidoost tijdens het Amsterdam Dance Event volop businessmeetings worden georganiseerd. Want waarom moeten alle nationale en internationale vedetten naar het Leidseplein, terwijl zij ook naar Amsterdam Zuidoost kunnen komen?’

Aanmelden
‘Wij hebben hier veel talent. Wij hebben hier veel mogelijkheden. Wij denken dat het een enorme verrijking is voor Amsterdam Zuidoost en haar bewoners als het Amsterdam Dance Event zich deels naar Amsterdam Zuidoost verplaatst. Daar zetten we ons heel graag voor in.’

Wil je de bijeenkomst van 9 maart bijwonen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.
https://forms.gle/vJZw7HM8t42uLtPr8

Informatiebijeenkomst Amsterdam Dance Event
Datum: 9 maart 2023
Tijd: 16.00-18.00 uur
Locatie: The Extra Mile
Hessenbergweg 8, 1101 BT Amsterdam