Padel- en tennisbanen opgeleverd

Tennis en padelbanen

In maart 2023 worden de nieuwe tennis- en padelbanen van TPC Gaasperpark opgeleverd. TPC staat voor Tennis & Padel Club, voorheen L.T.C Strandvliet. Het nieuwe tennispark ligt op een steenworp afstand van metrostation Gaasperplas. De locatie is goed te bereiken met de auto, met het OV en met de fiets.

TPC Gaasperpark is gevestigd op het sportpark aan de Loosdrechtdreef op de grens van Amsterdam en Weesp. Het tennispark bestaat uit 6 gravel premium plus banen, ieder voorzien van LED-verlichting, 2 hardcourt minibanen, 1 oefenkooi en 4 padelbanen. Het nog te plaatsen clubhuis wordt voorzien van o.a. 2 kleedkamers met douches en toiletten + 1 MiVa en een keuken. Verder komt er een verhoogd zomerterras voor een gerieflijk uitzicht op de banen.

Hou voor meer informatie vooral de website in de gaten.
https://www.gaasperpark.amsterdam