Praat mee over kunst en cultuur

newmetrolopis

Amsterdam Zuidoost groeit hard. Niet alleen komen er veel huizen bij maar er is ook meer ruimte nodig voor kunst en cultuur. U kunt op donderdag 2 februari in gesprek met wethouder Touria Meliani over vaste plekken voor alle culturele initiatieven in Amsterdam Zuidoost. Dat kan vanaf 19.30 uur in New Metropolis Zuidoost.

Wethouder Touria Meliani praat in een serie publieke programma’s met kunstenaars, cultureel ondernemers, bestuurders en vastgoedontwikkelaars over de duurzame huisvesting van kunst en cultuur in heel Amsterdam.

Op 2 februari is Amsterdam Zuidoost aan de beurt. U kunt dan meepraten. Centraal staat de vraag: op welke manier kunnen de vele lokale culturele initiatieven in Zuidoost permanente en structurele ruimtes en voorzieningen krijgen? Daarbij is ook aandacht voor het verleden en de huidige situatie.

Meepraten

  • Op donderdag 2 februari om 19.30 uur kunt u gratis naar deze bijeenkomst. Meld u aan op de website van Pakhuis de Zwijger om mee te praten.
  • Locatie: New Metropolis (Bijlmerplein 876, 1102 MG Amsterdam).
  • Terugkijken kan via de website Alles Terugkijken van Pakhuis de Zwijger.