Bims showcase, een Bijlmer Tori

bims showcase

Tijdens Bims showcase – Een Bijlmer Tori word je getrakteerd op de eerste indrukken van een musical in ontwikkeling. Een bijzondere sneak peak van een verhaal dat zich afspeelt in de Bijlmer, oftewel de Bims. Het belooft een te gekke muzikale avond te worden met de volledige cast en livemuziek.

Het team van Bims showcase nodigt je uit om deelgenoot te worden van een meerjarig creatief maakproces waarin één van de zoveel verhalen van de Bijlmer uiteindelijk wordt vertaald naar een middenzaal musical in 2024/2025.

Na de showcase volgt een nagesprek. Voor deze nieuwe musical-in-the-making werkt regisseur en maker Priscilla Vaudelle samen met componistenduo Alvin Lewis en Patrick Mijnals en songwriter Glen Faria.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in Amsterdam West op de Laan van Spartaan 4. DeLaMar West is een broedplaats voor jonge (musical)makers en gezelschappen, op loopafstand van halte Jan van Galenstraat. In het sfeervolle theatercafé kan een drankje genuttigd worden.