In de verhuur

De-Flier-3

Na jaren in aanbouw te zijn geweest, is het eindelijk zover! Deze maand start de verhuur van Hillside, Flierbosdreef en Develstein in Amsterdam Zuidoost. Er zijn 525 woningen in het sociale segment beschikbaar en in het middensegment zijn dit er 367. Deze woningen zijn bedoeld voor jongeren, starters en spoedzoekenden. Binnenkort komen er nog eens 160 nieuwe woningen in de verhuur van het woonproject Het Zandkasteel

Hillside 
Op de Paasheuvelweg 17, in Amstel III; het gebied ten zuiden van IKEA en de A9, is op de plek van een voormalig kantoorgebouw een modern woongebouw neergezet. Het gaat om een nieuwbouwproject met 18 verdiepingen. Hier komen 217 sociale huurwoningen, 16 middeldure appartementen, kantoorruimte en horeca. Hiervan start de verhuur op 1 december 2022.

Flierbosdreef
Dit in 2001 gebouwde kantoorpand was in gebruik door de Amsterdamse Belastingdienst. Het is kortgeleden omgebouwd tot een woongebouw met 397 huurwoningen, variërend van 32 tot 48 vierkante meter. Van de appartementen zijn er 308 in de sociale huur en 89 in de middeldure huur. Hiervan start de verhuur op 1 december 2022.

Develstein
Develstein is een nieuwbouwcomplex in Zuidoost met 262 duurzame middeldure huurappartementen. De appartementen zijn tussen de 53 tot 73 vierkante meter groot, van een tweekamer- tot een vierkamerappartement met een balkon of terras. Tel daar een eigen plekje in de fietsenstalling, een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren en de gezamenlijke binnentuin bij op en je hebt het plaatje compleet! De verhuur van de middeldure woningen start begin december.

Binnenkort! Het Zandkasteel
Binnenkort komen nog eens 160 appartementen en studio’s in de verhuur. In één van Amsterdams meest opvallende gebouwen: het Zandkasteel. Het voormalig ING-hoofdkantoor, gelegen aan het Bijlmerplein in Zuidoost, wordt momenteel getransformeerd naar een mixed-use gebouw met verschillende functies, waaronder wonen. Het bijzondere bouwwerk kreeg vanwege de unieke, organische architectuur in 2017 de monumentenstatus, als eerste gebouw van Amsterdam Zuidoost.

Voorrang voor mensen met binding met Zuidoost
Amsterdam Zuidoost wordt een steeds populairder stadsdeel. Omdat er zoveel animo is van buiten het stadsdeel, maar het belang ook wordt ingezien van de authenticiteit van Amsterdam Zuidoost, wordt 25% van alle nieuwe verhuur en het koopaanbod met voorrang toegewezen aan mensen die in het stadsdeel wonen en/ of werken.

Interesse? 
Bij interesse kun je meer informatie vinden op www.zuidoostwoont.nl