Laadpaalactie ondernemers

laadpalen

Amsterdam heeft meer laadpalen nodig. Dit komt doordat steeds meer Amsterdammers en inwoners van Weesp elektrisch rijden. De gemeente wil daarom meer laadpalen plaatsen op locaties waar dat nodig is.

Gezonde toekomst
De gemeente wil de stad klaarmaken voor een gezondere toekomst. Elektrisch rijden zorgt voor minder CO2-uitstoot en minder geluid. Omdat veel mensen hun auto niet op hun eigen terrein kunnen opladen, zijn er meer laadpalen in de openbare ruimte nodig. De gemeente zocht daarom locaties uit waar nieuwe laadpalen zouden kúnnen komen te staan.

Op een speciale kaart staan de plekken waar mogelijk nieuwe laadpalen kunnen komen in Amsterdam, Weesp en Driemond. Bij elke laadpaal horen 2 laadpunten en dus 2 elektrische auto’s. De kaart kunt u bekijken en u kunt ook via deze kaart reageren. Dat kan van 10 oktober tot 21 november.

Doe mee met de laadpaalactie voor ondernemers
Met eigen laadpalen op de parkeerplaats van uw bedrijf kunt u veel brandstofkosten besparen. Om u van informatie te voorzien organiseren Gemeente Amsterdam en Regionaal Energieloket een laadpaalactie. Onafhankelijk specialisten hebben een aantrekkelijk aanbod samengesteld.

Meer weten? Meld u aan voor de online informatiebijeenkomst over laadpalen voor het MKB in Amsterdam op donderdag 24 november om 16:00 uur.
Meer informatie over de laadpaalactie,
Meld u aan voor de online informatiebijeenkomst