Hondsrugpark Cup een succes

Hondsrugpark Cup 2022

Op 16 Juni was het zover; Stichting Hondsrugpark en Zuidoost City organiseerden de tweede editie van de Hondsrugpark Cup bij voetbalvereniging Zuidoost United.

Het was een heerlijke zonnige dag en met maar liefs 28 teams was het ook gezellig druk. Het voetbaltoernooi voor organisaties en bedrijven uit Amsterdam Zuidoost wordt georganiseerd om elkaar op een leuke en sportieve manier te leren kennen.

Er werd 7 tegen 7 gespeeld met officiële KNVB-scheidsrechters. De barbecue stond heerlijk te roken en met een lekker muziekje aan ontstond er al snel een ontspannen festival sfeer. Er was een goede mix van bedrijven uit Amstel III en organisaties uit Zuidoost: De politie, de Brandweer, het projectteam Amstel III, de HVA (4 teams), Wonam, de OSB, het ir. Lely Lyceum, het ROC, de Kazerne broedplaats, Rochdale, Amvest, en vele anderen.

‘Voetballen voor Veiligheid’ speelde in de halve finale tegen ‘Arena Fysio’ en ‘Plain Amsterdam’ speelde tegen ‘The Extra Mile’. Het was super spannend en het niveau in de wedstrijden was hoog. In de Finale won ‘Arena Fysio’ van ‘The Extra Mile’.

De Winnaar kreeg een cadeaubon van fashionmerk Plain Amsterdam en natuurlijk eeuwige roem met bijbehorende wisseltrofee.

Op 22 Juni 2023 is de derde editie! Schrijf je in via Cup@hondsrugpark.nl