Explore Amstel III. Let’s go!

HOBU Explore_

Welkom in Amstel III — een gebied dat snel transformeert en daarmee ruimte biedt voor iedereen die zin heeft om de mouwen op te stropen. Tijdens de tweede Explore op donderdag 9 juni 2022 namen HOBU en Zuidoost City ruim vijftig ondernemers uit Zuidoost mee naar bijzondere en kansrijke plekken. De tour ging langs zowel oude als nieuwe gebouwen en langs gebieden die nog in aanbouw zijn.

De belangstellenden bezochten onder andere de nieuwe locatie van Prospect Eleven. Dit wordt gerund door Angelo Bromet.  Ook werd Hillside bezocht. Dit is een gebouw dat nog in aanbouw is maar waar onder andere deze horecaruimte al te huur staat.

Als laatste ging de route langs De Tafelberg. Hier komen binnenkort ruimtes beschikbaar voor ondernemers en creatieve maatschappelijke organisaties. De Explore sloot af met een borrel bij Miss Scarlett in Our Domain. Kom je ook ondernemen in Amstel III? Let’s go!

Zoek jij een ruimte voor jouw onderneming of organisatie in Amsterdam Zuidoost? Schrijf je dan in en geef je wensen door.  Wanneer je je inschrijft, word je op de hoogte gehouden van het aanbod. Als je wilt, kan je ruimtewens ook worden gedeeld met aanbieders in Amsterdam Zuidoost.

 

Foto:  Vere Maagdenberg.