Ontdek de natuur!

Natuuravonturenclub

Natuur ontdekken, hutten bouwen, wildplukken en nog veel meer. Dat zijn de activiteiten die kinderen kunnen doen bij de Natuuravonturenclub Abcoude, op het terrein Klarenbeek van natuurvereniging De Ruige Hof. Op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur nemen Ineke of Emilie kinderen mee op avontuur. Beiden zijn aangesloten bij het netwerk Natuur is een feest.

De Natuuravonturenclub wil vooral aansluiten bij wat de kinderen leuk vinden. Thema’s als: vogels, bomen, kleine diertjes, waterdiertjes, sporen en speuren, eten uit de natuur, herfst, “oervolk, stoervolk” (eenvoudige bushcraftactiviteiten) krijgen een plek in het programma.

Ter info: Klarenbeek is een waterrijk gebied, zwemdiploma is wenselijk.

Data:
11, 18 en 25 juni; 2 juli, van 10.00 uur -11.30 uur
10, 17, 24 september; 1, 8, 29 oktober, van 10.00 uur-11.30 uur

Locatie:
De Ruige Hof, Abcouderstraatweg 77, Amsterdam).

De activiteiten worden om en om begeleid door Emilie Zandvliet en Ineke Bams, beiden ervaren zzp’ers die aangesloten zijn bij het netwerk Natuur is een Feest. Een vrijwilliger van De Ruige Hof zal bij de activiteiten assisteren.

Ineke Bams – Natuurbeleving & Duurzaamheidseducatie (https://inekebams.com/)
Emilie Zandvliet – Peuters in het Wild/Natuur is een Feest.

Voor meer informatie: Natuuravonturenclub Abcoude 5+