Kom werken op de ArenA Boulevard!

Arena_Boulevard. werk

In februari van dit jaar is de succesvolle campagne ‘Werken op de ArenA Boulevard’ van start gegaan. AFAS Live, Johan Cruijff ArenA, Pathé ArenA en de Ziggo Dome hebben in samenwerking met het Masterplan Zuidoost, Zuidoost Werkt en Randstad de krachten gebundeld om potentiële talenten op de arbeidsmarkt uit Zuidoost hun kansen te laten grijpen op een baan bij deze dynamische bedrijven.

Solliciteren via Whatsapp
Op de website van Zuidoost Werkt kunnen geïnteresseerden zich laagdrempelig aanmelden via de Whatsappknop. Vervolgens worden de kandidaten geïntroduceerd bij het bedrijf waar ze graag aan de slag willen gaan. Ieder talent wordt bovendien persoonlijk in de sollicitatieprocedure begeleid totdat ze op de werkvloer aan de slag gaan.

De campagne komt naar je toe
Om ‘Werken op de ArenA Boulevard’ nog meer, in het stadsdeel, onder de aandacht te brengen, slaan de partijen de handen ineen met verschillende organisaties in Amsterdam Zuidoost. Er worden in gezamenlijkheid vier kleine informatieve events georganiseerd waar werkzoekenden gelijk on the spot kunnen solliciteren.

Op donderdag 23 juni, van 15:00 tot 19:00, is er een banenmarkt op de ArenA Boulevard. Belangstellende kunnen een kijkje nemen in de keuken van de bedrijven en solliciteren op de baan die bij hen past!

——————————————–

WERKEN OP DE ARENA BOULEVARD | Contactgegevens & campagne informatie

Website: www.zuidoostwerkt.nl
Telefoonnummer: 06 1853 6700

Mail: zuidoostwerkt@amsterdam.nl

Datum banenmarkt: donderdag 23 juni 2022
Tijdstip: 15:00 – 19:00
Locatie: ArenA Boulevard bij de Pathé
Online: Instagram en Facebook van Zuidoost Werkt