Explore Amstel III

Explore

Welkom in Amstel III — een gebied naast de Bijlmer dat snel transformeert en daarmee ruimte biedt voor iedereen die zin heeft om de mouwen op te stropen. Tijdens de tweede Explore op donderdag 9 juni 2022 nemen we je mee naar bijzondere plekken waar kansen liggen, tijdelijke en toekomstige.

We gaan langs oude en nieuwe gebouwen maar ook langs plekken die nog in aanbouw zijn. De initiatiefnemers zullen je rondleiden en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Denk aan een evenement, een nieuw kantoor of ruimte voor jouw horeca-concept en meer. En er is natuurlijk volop ruimte voor gesprek en nieuwe ideeën. Let’s go!

Programma
15:00 Tijdelijke Paasheuvelweg 44
15:45 Hillside, Paasheuvelweg
16:15 De Koppeling
16:45 SPOT, Hondsrugpark
17:00 Afsluiting

Meld je hier aan!

PS: Kom met de fiets of scooter.

HOBU en Zuidoost City slaan de handen ineen tijdens deze Explore om een aanbod te laten zien voor nu en in de toekomst.

 

Foto: Vere Maagdenberg