Bloei & Groei weer van start

groei-en-bloei

Na een korte winterstop zijn de tuinen van Bloei & Groei weer van start gegaan. Bloei & Groei is hèt groene project voor en door vrouwen in Amsterdam Zuidoost. Bloei & Groei biedt ruim vijftig vrouwen uit Amsterdam Zuidoost elk jaar de mogelijkheid om hun eigen groenten, kruiden en bloemen te kweken. Vrouwen uit de buurt kunnen van april tot november wekelijks samenkomen onder leiding van een Tuincoach en een Bloeicoach.

Bloei & Groei is in Zuidoost op drie plekken aan het tuinieren:

  • Venserpoldertuin – speciaal voor en door de vrouwen uit de buurt;
  • Gaasperdamtuin – healinggarden voor alle vrouwen uit Zuidoost;
  • Gift of Color tuin- in het Nelson Mandela park voor jongeren en buurtbewoners.

Veel deelnemers hebben zich al aangemeld, maar u kunt zich nog steeds aanmelden via dit aanmeldformulier

Op zoek
Bloei & Groei is altijd op zoek naar mensen die graag een moestuin willen hebben en het leuk vinden om buurtbewoners te ontmoeten. Bloei & Groei heeft ook nieuwe collega’s nodig. Zo zoekt de organisatie onder andere tuincoaches, projectleiders en nieuwe bestuursleden. Informatie over Bloei & Groei is te vinden op https://www.bloeiengroei.org/vacatures/

Ook zoekt Bloei & Groei deelnemers voor de Bloei & Groei academie. De academie biedt cursussen aan waarmee ze aan een betekenisvolle relatie met de natuur bouwen. De deelnemers doen skills, kennis en inspiratie op voor nieuwe mogelijkheden, professioneel en persoonlijk. De cursus duurt zeven maanden en er is nog plek voor vrouwen in de groep die start in april. Voor meer informatie: https://www.bloeiengroei.org/bloei-groei-academie/