Koken op inductie, ZO lekker!

eet smakelijk, bon appétit, enjoy your meal, buen apetito

Amsterdam wil in 2040 helemaal aardgasvrij zijn. Maar is het mogelijk om Bami, Fufu en Funchi te maken zonder het gasfornuis te gebruiken? 

Dat kan! Elke zaterdag om 10.00 uur kunt u ervaren hoe u klassieke gerechten uit landen zoals Suriname, Pakistan, Colombia en India kunt bereiden op een inductiefornuis. Hoe dat moet en of het net zo lekker smaakt als wanneer u de gerechten op een gasfornuis bereidt, kunt u zien op www.zuidoost.tv/recepten

Ervaar hoe Tante Nel Javaanse Bami maakt, hoe Sandeep overheerlijke Aloo Paratha uit India bereidt, hoe Mahbuba lekkere Polov uit Tadzjikistan maakt en hoe Popi de beste Funchi met bakkeljauw uit Curaçao op tafel zet. Allemaal klaargemaakt op een inductiefornuis.

Andere gerechten die ter sprake komen op www.zuidoost.tv/recepten zijn onder andere: Pakora’s uit Pakistan, Quinoa Zwammen Caribbean Flavour, Toscaanse zalm uit Italia, Ampesi met Kontomire uit Ghana, Biefstuk met rijst en bonen uit de Antillen en Bakkeljauw uit Suriname. Eet smakelijk, bon appétit, enjoy your meal, buen apetito!