Radiatorfolie voor bewoners met smalle beurs

Radiator folie aktie

Om mensen met een smalle beurs te helpen met hun steeds hogere energierekening, heeft Buurtplatform Hart voor de K-buurt zich ten doel gesteld om ten minste 1000 keer radiatorfolie in de buurt geplaatst te krijgen.

De komende maand zal op strategische uren onderaan de liften, van de grote flats met veel sociale huurwoningen, een tafel worden geplaatst. Vanaf die tafel krijgen bewoners de radiatorfolie gratis uitgereikt.

Ook krijgen ze de mogelijkheid om zich aan te melden voor een bezoek van de energiecoach van Stichting !WOON. Energie coaches van Stichting !WOON kunnen dan op afspraak langskomen om samen met de bewoners aan energiebesparing te werken. 

Radiatorfolie
De zilverkleurige radiatorfolie is eenvoudig aan te brengen aan de achterkant van de verwarming of op de muur achter de verwarming. Er gaat dan minder warmte verloren. Radiatorfolie zorgt ervoor dat 90% van de directe stralingswarmte van de warmtebron wordt gereflecteerd van de achterkant naar de voorkant. Het is een goedkope en snelle energiebesparende maatregel.

Wie niet in een van de flats woont waar de actie plaatsvindt kan gratis radiatorfolie ontvangen door contact op te nemen met Stichting !WOON. Kijk daarvoor op http://www.wooninfo.nl/energie

Meer info over de actie: 
Hart voor de K-buurt: hartvoordekbuurt@gmail.com
Telefoon: 0615 386 549