Ben jij op zoek naar een ruimte om te ondernemen?

Stadsdeel Zuidoost zal de komende jaren enorm uitbreiden, tot 2040 worden er 40.000 nieuwe woningen gebouwd. Al die nieuwe bewoners hebben ook behoefte aan voorzieningen en dat biedt grote kansen voor de uitbreiding van onder andere bedrijfsruimten, zowel in Amstel III, als in de ontwikkelbuurten zoals de K-buurt, Reigersbos en Ganzenhoef.

Zuidoost City wil er samen met de gemeente voor zorgen dat ondernemers en bewoners uit Zuidoost de kans krijgen om aan de slag te gaan in deze nieuwe ruimtes. Maar dit kan alleen met jouw hulp:

Om de vastgoedpartijen te informeren welke ondernemers uit Zuidoost staan te springen om te gaan ondernemen willen we een duidelijk overzicht te maken van alle ruimtezoekers. Vandaar dat we (startende) ondernemers willen vragen om de volgende vragenlijst in te vullen.

Met deze lijst maken we het vastgoedpartijen in Zuidoost makkelijker om in contact te komen met lokale ondernemers. En daarmee vergoten we de kans dat de nieuwe ruimtes ingevuld gaan worden door partijen uit het stadsdeel.

Wel willen we benadrukken dat het invullen van de enquete geen garantie is voor het verkrijgen van een ruimte. Zuidoost City neemt dan ook niet de rol van de makelaar over, wij brengen enkel partijen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact.

Ken je nog meer ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte, laat hen deze enquete dan ook invullen

VUL HIER DE ENQUETE IN