Mijn LinkedIn ontplofte zowat

“We hebben kunnen laten zien wie we zijn, wat we doen en wat we in huis hebben. We hebben goede gesprekken gevoerd en nieuwe contacten gelegd. Ook zijn er nieuwe opdrachten uit voortgekomen. De drempel om over te gaan tot vervolggesprekken is verlaagd. Hoe mooi is dat.”

Ruud Wigchert, vestigingsmanager Office Centre Amsterdam Zuidoost kijkt heel tevreden terug op de partnerbijeenkomst. Op 30 september organiseerde hij deze samen met Zuidoost City op zijn vestiging aan De Flinesstraat. “Veel mensen wisten niet dat we hele kantoren in kunnen richten. Dat we een complete print en marketingafdeling hebben. We hebben elkaar op de netwerkbijeenkomst beter leren kennen, maar we hebben ook zeker zaken kunnen doen.”

Verbinden
Het partnernetwerk van Zuidoost City bestaat uit meer dan 200 bedrijven, vastgoedpartijen en organisaties die werkzaam zijn in Amsterdam Zuidoost. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met allerlei partijen en bewoners uit het stadsdeel. Voor de partners organiseert Zuidoost City regelmatig netwerkbijeenkomsten. Doel van deze bijeenkomsten is kennismaking, verbinding en gezelligheid, maar vooral ook het samen investeren in Amsterdam Zuidoost om het stadsdeel naar een hoger niveau te tillen.

Wigchert: “De netwerkbijeenkomst die we samen met Zuidoost City neer hebben gezet, leverde zeker een Win-Win situatie op. Wij hebben er wat aan gehad, maar ook voor de partners en medeorganisatoren is het zinvol geweest. Zo verzorgden Patricks Catering het diner en Coffee Mama het nagerecht. Met beide ondernemers hebben wij al eerder samengewerkt, maar zij waren zeker niet bij alle partners bekend. Het muzikaal intermezzo werd verzorgd door Muriel Blijd, een zangeres waar wij niet bekend mee waren, maar die we in de toekomst zeker vaker uit gaan nodigen.”

Investeren
Ruud Wigchert: “Na de netwerkbijeenkomst ontplofte mijn LinkedIn zowat. Ik heb veel nieuwe contacten gelegd. Door elkaar beter te leren kennen, kun je sneller zakendoen. Er is veel potentieel in Amsterdam Zuidoost. Dat weten we en dat kunnen we samenbrengen op een netwerkbijeenkomst. Wij kijken er heel tevreden op terug.

Ik raad andere partners dan ook aan om samen met Zuidoost City een netwerkbijeenkomst te organiseren. Zo kunnen we samen investeren in Amsterdam Zuidoost en het stadsdeel laten groeien. Niet alleen wij gaan daar de vruchten van plukken, maar ook andere ondernemers, partijen, organisaties en vooral ook de bewoners gaan er hun voordeel mee doen. Dat is zeker een goede zaak. Daar tekenen we voor.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *