Lucardi Juwelier opent nieuwe winkel in Amsterdamse Poort

Lucardi

Lucardi Juwelier heeft een nieuwe winkel geopend in stadshart Amsterdamse Poort. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 120 m2 en ligt op de begane grond aan het Bijlmerplein in Amsterdamse Poort. De winkel is ingericht in de stijl van het nieuwe concept van Lucardi en biedt het volledige horloge- en sieradenassortiment voor dames, heren en kinderen. Namens Lucardi sloot KIN Netherlands een langjarige huurovereenkomst met verhuurder CBRE Investment Management.

Herontwikkeling Amsterdamse Poort

Lucardi was al gevestigd in de Amsterdamse Poort en is vooruitlopend op de omvangrijke transformatie verhuisd. Amsterdamse Poort is een investering van het CBRE Dutch Retail Fund en wordt gemanaged door CBRE Investment Management. De komende jaren transformeert CBRE Dutch Retail Fund het huidige centrum naar een multifunctioneel stadshart in het sterk groeiende ArenAPoort gebied in Stadsdeel Zuidoost. Een plek die wonen, werken, socializen, kunst en cultuur integreert.

Herontwikkelingsplannen

Onderdeel van de plannen is het toevoegen van ongeveer 600 nieuwe huurwoningen, een vernieuwde Shopperhal, renovatie en vernieuwing van de winkelgevels, meer horeca en speciale ruimtes voor kleinschalige evenementen en een langere (dag en avond) programmering van het gebied. Gemeente Amsterdam heeft toegezegd te gaan zorgen voor verbetering van de buitenruimtes in het gebied door renovatie en herinrichting van de pleinen en straten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *