Partnerborrel Office Centre Amsterdam Zuidoost

Het is bijna zover! Op donderdag 30 september vindt onze partnerborrel bij Office Centre Amsterdam Zuidoost plaats. Mocht je je nog niet aangemeld hebben, dat kan nog steeds! We hebben een mooi culinair programma samengesteld met een muzikaal intermezzo van zangeres Muriel Blijd. Nog geen partner, maar wel interesse om partner te worden van ons netwerk? Stuur dan een mailtje naar info@zuidoostcity.nl

Het diner wordt verzorgd door Patricks Catering en het nagerecht door Coffee Mama. En daar blijft het niet bij: alle partners krijgen een 10% kortingspasje van Office Centre plus een ruim gevulde Zuidoost City- goodiebag. Daarnaast maken alle gasten kans op een deskbike, is er een loterij waar een gesigneerd shirt van Danny Blind gewonnen kan worden evenals een VIP-arrangement voor de voetbalwedstrijd Groningen – Ajax. Jullie worden als onze partners heerlijk in de watten gelegd, gratis en voor niets!

Lees hier meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.