Zuidoost City ging de wijken in

Binnen Zuidoost City vinden we het belangrijk om aanwezig te zijn in het stadsdeel en te horen wat er speelt onder ondernemers, vastgoedpartijen en natuurlijk de bewoners. Daarom stonden we aan het einde van de zomervakantie vier keer op de markt. We gingen specifiek in gesprek over de uitbreiding van Zuidoost in Amstel III.

Er trokken dagelijks honderden mensen langs de kraam. Al deze mensen vertelden we over de mogelijkheden die er zijn voor bewoners. Wist je bijvoorbeeld dat 25% van de nieuwe woningen met voorrang worden verhuurd aan mensen uit Zuidoost? En ook voor ondernemers zijn er volop kansen, er worden nieuwe kantoorruimtes gebouwd en er is ruimte voor voorzieningen en winkels.

De geluiden die we ophaalden waren heel divers. Mensen waren enthousiast over de mooie gebouwen, het nieuwe park dat op de plek van Hondsrugweg verschijnt en de nieuwe voorzieningen langs de spoorzonen. Er waren ook zorgen over bijvoorbeeld het aanbod van kleine woningen en hoge huurprijzen. Daarnaast waren er veel vragen of er ook woningen speciaal voor senioren of voor jongeren gebouwd zullen worden.  

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Zuidoost en Amstel III, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Zuidoost City en de gemeente Amsterdam. Wil je als eerste een bericht krijgen wanneer er huur of koop nieuwbouwwoningen in Zuidoost beschikbaar worden, schrijf je dan in op zuidoostwoont.nl. Wil je specifiek op de hoogte blijven van de ontwikkeling in Hondsrugpark, dan hebben ook zij een eigen nieuwsbrief. Wil je als ondernemer op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Amstel III of je aanmelden als ruimte zoekende? Stuur dan een mail naar info@zuidoostcity.nl

Op 2 oktober organiseren we samen met de gemeente Amsterdam een Housewarming van Amstel III. Bekijk hier het programma en meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.