Talentenvijver verbindt ambitieuze ROC studenten met partners van Zuidoost City

De Talentenvijver is een project van Zuidoost City waarbij ambitieuze ROC studenten de kans krijgen versneld MBO4 te halen. Thijme van der Borght heeft zojuist het traject voltooid en studeert af als Junior Accountmanager. Thijme begon aan het traject met het idee om snel niveau 4 te behalen en dan een baan te zoeken. Hij heeft tijdens het traject echter zulke grote groei doorgemaakt dat hij zich klaar voelt om HBO Bedrijfskunde te gaan studeren! Een top resultaat!

Thijme: ‘In de Talentenvijver werd ik meteen gecoacht en door de feedback leerde ik mezelf beter kennen. De persoonlijke aandacht en de veiligheid die ik binnen het traject voelde waren nieuw voor me. Door de begeleiding en de trainingen in een kantooromgeving kreeg ik zelfvertrouwen en leerde ik beter communiceren en heb ik nu het vertrouwen dat ik een HBO studie kan beginnen’.

Ambitieuze Stagiaires

Zuidoost City blijft zich inzetten voor ambitieuze ROC studenten. Dit zijn immers de werknemers en ondernemers van de toekomst. Ook dit najaar start weer een groep jongeren die middels een pitch geselecteerd worden om deel te mogen nemen aan de Talentenvijver. Na intensieve coaching in de zakelijke omgeving van Zuidoost City koppelen we de studenten aan partners van Zuidoost City. Deze partners krijgen gemotiveerde stagiaires die ook echt iets toevoegen terwijl de jongeren de broodnodige ervaring op de werkvloer opdoen. 

Bent u op zoek naar ondersteuning van uw team, naar een frisse kijk en extra handen en wilt u een talentvolle student die extra ervaring bieden?

Neem contact op met Dite Van Esser via 020-6967536 of via info@zuidoostcity.nl.