Ontdek het park op de Gaasperdammertunnel op Uitzwaaidag

Kom je ook het verleden, heden en toekomst van het nieuwe park op het dak van de Gaasperdammertunnel ontdekken? Op zaterdag 9 oktober van 10.00 uur tot 15.30 uur, organiseren Rijkswaterstaat, aannemerscombinatie IXAS en gemeente Amsterdam een ‘Uitzwaaidag’ in het park. Je kunt door het park wandelen, over Amsterdam Zuidoost uitkijken vanaf het dak van het grote dienstgebouw en workshops volgen. De entree is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Aanmelden

Aanmelden voor dit gratis evenement kan via de website van Eventbrite. Voor de workshops hoef je je niet van tevoren aan te melden, wel geldt hier een maximaal aantal personen dat mee kan doen. Je kunt je ter plaatse aanmelden voor een workshop.

Programma

Om 10.00 uur start het evenement met brassband Brotherhood. Vanaf dan wandel je langs de tentoonstelling het verleden, heden en toekomst en ontdek je het park. Tijdens de route kun je onder andere stilstaan bij het optreden van ‘spoken word’ artiest Melody Moon. Je kunt ook meedoen aan verschillende sportieve en creatieve workshops die in verbinding staan met de toekomstige plannen van het park. Je kunt hierbij denken aan een yogaworkshop van All Vidya Yoga of thee maken onder leiding van Groei & Bloei. De workshops vinden plaats op verschillende plekken in het park. Je kunt zich ter plaatse aanmelden. Gedurende de dag draait er een dj swingende muziek. Een steeldrumoptreden van Derek Simpey zorgt voor een tropische sfeer.

Locatie

De uitzwaaidag bereik je via het Reigersbospad. Voor een plattegrond en meer achtergrondinformatie, ga dan naar de website van Rijkswaterstaat.