Afscheid nemen van medewerkers? Het Regionaal Werkcentrum biedt ondersteuning.

Moet jouw bedrijf als gevolg van de coronaperiode afscheid nemen van werknemers? Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (een initiatief van gemeenten, UWV en sociale partners) ondersteunt kleine en grote(re) werkgevers bij personeelsvraagstukken. Alle diensten die zij bieden zijn kosteloos. 

Het Regionaal Werkcentrum kan jouw medewerkers helpen bij het vinden van een nieuwe werkgever. Ze helpen werkzoekenden door middel van coaching, scholing en andere vormen van begeleiding.

MKB-Amsterdam is mede-initiatiefnemer van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Neemt jouw bedrijf noodgedwongen afscheid van medewerkers? Wil jij als goed werkgever, deze werknemers helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem dan contact op met het Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam. Jouw ex-medewerkers worden door het mobiliteitteam ondersteunt bij de zoektocht naar een nieuwe baan. 

Lees meer in dit artikel en op de website wwww.grootamsterdamwerktdoor.nl

Wil je meer weten? Meld je hier aan!