Feestelijke (online) bijeenkomst: Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen

ZO Bereikbaar ondersteunt steeds meer organisaties in Zuidoost naar nieuw mobiliteitsbeleid met daarbij de inzet van duurzame en/of juist flexibele oplossingen. Een aanpak die leidt naar een prettig, duurzaam en bereikbaar Amsterdam Zuidoost.

Als onderdeel van de mobiliteitsaanpak in de gehele Metropoolregio Amsterdam (MRA) tekenden 24 grote organisaties vorig jaar een intentieverklaring om zich in te zetten voor minder files, beter spreiden in het openbaar vervoer en meer beweging door vaker te fietsen en wandelen. Lees meer hier. Daarmee dragen ze bij aan minder CO2-uitstoot, schonere lucht en vitale medewerkers. De intentieverklaring, inmiddels hernoemd naar de Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen, is niet onopgemerkt gebleven. Met nog eens 50 nieuwe werkgevers zijn inmiddels zo’n 75 werkgevers uit de MRA aangesloten.

Wil je meer weten?

Feestelijke bijeenkomst
Op vrijdag 24 september 2021 van 15.30 tot 16.45 uur organiseren SBAB (Samen Bouwen aan Bereikbaarheid) en Breikers een feestelijke (online) bijeenkomst om de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en vervoerders in de MRA op het gebied van mobiliteit te bestendigen. Er worden maar liefst 50 nieuwe werkgevers verwelkomd die zich aansluiten en enkele van hen zal gevraagd worden hun ambities en plannen voor komend jaar toe te lichten. Ambassadeurs die vorig jaar tekenden vertellen hoe zij invulling geven aan de Samenwerkingsovereenkomst.

Egbert de Vries en Marja Ruigrok zijn gastheer/gastvrouw tijdens de bijeenkomst. Onder andere directeur generaal mobiliteit Kees van den Burg en secretaris-directeur van de Vervoerregio Amsterdam Thea de Vries zullen bijdragen aan een inspirerende sessie.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.

Wilt u meer weten over wat ZO Bereikbaar voor u kan betekenen op het gebied van mobiliteitsadvies, flexibel werken en slim reizen, ga dan naar: www.zobereikbaar.nl/voor-werkgevers/