Partnerborrel bij Office Centre

Op donderdag 30 september organiseren we voor onze partners een netwerkborrel bij Office Centre in Amsterdam Zuidoost. We hebben een mooi culinair programma samengesteld met een muzikaal intermezzo van zangeres Muriel Blijd. Nog geen partner, maar wel interesse om partner te worden van ons netwerk? Stuur dan een mailtje naar info@zuidoostcity.nl

Het diner wordt verzorgd door Patricks Catering en het nagerecht door Coffee Mama. En daar blijft het niet bij: alle partners krijgen een 10% kortingspasje van Office Centre plus een ruim gevulde Zuidoost City- goodiebag. Daarnaast maken alle gasten kans op een deskbike, is er een loterij waar een gesigneerd shirt van Arjen Robben gewonnen kan worden evenals een VIP-arrangement voor de voetbalwedstrijd Groningen – Ajax. Jullie worden als onze partners heerlijk in de watten gelegd, gratis en voor niets!

PROGRAMMA
17:00 – 18:00 uur: inloop
18:00 uur: welkom door directeur Zuidoost City Saskia Bosnie/ voorzitter Eric van den Burg 
18:15 uur: welkom door vestigingsmanager Office Centre Amsterdam Zuidoost Ruud Wigchert en algemeen directeur Office Centre Nederland Richard Houppermans
18:30 uur: start netwerkborrel en diner

Kom gezellig eten en netwerken tijdens deze tweede partnerborrel van Zuidoost City!

Over onze partner
Office Centre is een leidende speler in de markt van kantoorartikelen, print en marketing, kantoormachines en meubilair in zowel Nederland als Duitsland. Zij kent met 32 winkels in Nederland en 51 winkels in Duitsland en meer dan 1.500 medewerkers voor Office Centre en is Office Centre de grootste retailer van kantoorartikelen. Sinds kort hebben zij ook Staples Benelux overgenomen. Zij bedienen hun klanten in hun grote winkel met onder andere ruime parkeergelegenheid en ook online. 

Office Centre is vanaf 6 juni 1990 gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Daarnaast zijn zij al geruime tijd lid van de voormalige VAZO en nu partner van Zuidoost City.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *