Feestelijke onthulling Nelson Mandela Gedenkteken

Op zondag 5 september van 14:30 tot 16:00 uur wordt het Nelson Mandela Gedenkteken feestelijk onthuld door burgemeester Femke Halsema stadsdeelvoorzitter van stadsdeel Zuidoost Tanja Jadnanansing. Het gedenkteken is gemaakt door de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng. Het inhoudelijke programma met sprekers, poëzie en muziek is georganiseerd door Kwaku.

Datum: zondag 5 september 2021
Inloop: 14:15 uur
Tijd: 14:30 tot 16:00 uur
Locatie: Nelson Mandelapark, Amsterdam Zuidoost*
*Het gedenkteken staat aan de noordkant van het park, gezien vanaf het Bijlmer Parktheater.

Aanmeldlink
Wil je erbij zijn? Let op! Aanmelden is voor deze gelegenheid verplicht in verband met de covid-maatregelen.
Meld je hier aan. Wees er snel bij, zodat je verzekerd bent van een plek. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Neem deze bevestigingsmail uitgeprint of op jouw mobiele telefoon mee als toegangsbewijs.