Even voorstellen: het nieuwe team van Zuidoost City!

Het team van Zuidoost City is compleet. We stellen ons hieronder graag aan je voor:

Saskia Bosnie: Directeur

 • Welke keuken kan je niet zonder?
  Er zijn maar weinig dingen die ik niet eet. Koriander en lever maak je mij niet blij mee. Maar waar je mij wakker voor mag maken zijn traditionele Ethiopische gerechten. De gerechten bestaan uit Injera, dat is een soort pannenkoek van Teff-meel met een zure smaak, en dat combineer je met linzen, kaas, groenten, vlees, net waar je zin in hebt. Je eet het met je handen en deelt het met anderen. Dat is een mooie, bijzondere vorm van met elkaar eten.

Dite Van Esser: Projectmanager, zakelijk netwerk en onderwijs

 • Wat is iets dat niet veel mensen over je weten?
  Dat ik haak en brei en dat ik de Belgische wegen onveilig maakte op een Harley. En als ik van 1 ding een ongelimiteerde voorraad mag hebben voor de rest van mijn leven, dan is het kaas.

Sharda Balgobind: Marketing Communicatie Strateeg

 • Wat is iets dat niet veel mensen over je weten?
  Als ik even wil ontspannen, mijn gedachten wil loslaten of juist op ideeën wil komen, dan speel ik graag een potje met de Rubiks Kube (kubus).

Emilie Vlieger: Projectmanager gebiedsontwikkeling

 • Als je mee zou doen aan de Olympische Spelen, welke sport zou je beoefenen? 
  Deze sport is vanaf 2024 toegevoegd aan de Spelen: kickboksen. Ik zou niet ver komen, maar het is de heerlijkste sport die er is! Het dwingt je te focussen en je leert je sparringpartners goed kennen. Misschien iets voor een bedrijfsuitje?

Saskia Rill: Strategisch Kwartiermaker Amstel III

 • Wat is iets dat niet veel mensen over je weten?
  Dat ik met 100 kinderen door Bangladesh, India en Nepal heb gelopen voor een project tegen kinderarbeid.

Neumine Marshall: Managementassistente

 • Wat is je favoriete moment van de dag? 
  Mijn favoriete moment is de ochtend, rond 5 a 6 uur, het lijkt alsof de wereld dan nog even stil staat. Tijdens mijn ochtendwandeling zie ik de konijntjes nog gezellig in het gras rondhuppelen.
  De lucht voelt schoon en fris aan, en de hemel verrast je met nieuwe kleuren. Daarnaast ben ik in de ochtend super actief en verzet ik het meeste werk.

Ardi Eleveld: Marketing Communicatie Strateeg

 • Als je ergens anders kan wonen voor 1 jaar, waar zou dat zijn?
  Ik zou dan echt iets heel anders willen beleven, dus een arctisch avontuur in Tromso, Noorwegen zie ik helemaal zitten. Complete duisternis in de winter en alleen maar licht in de zomer, dat lijkt mij heel bijzonder! Japan staat ook hoog op mijn lijstje, omdat alles daar zo anders is dan in de rest van de wereld (en ik ook heel erg van sushi hou).

Lara Simons: Projectmanager gebiedsontwikkeling

 • Wat is iets dat niet veel mensen over je weten?
  Dat ik een half jaar in Taiwan gewoond heb. Ik vond het een intrigerend land met een bijzondere cultuur. Ik houd van drukke steden en reed dan ook graag op mijn brommertje van de nightmarket naar KTV (karaoke). Aan mijn tijd in Taiwan heb ik ook een grote liefde voor dumplings overgehouden en kan ik nog altijd een paar woorden Mandarijn.

Foto: van links naar rechts: Directeur Saskia Bosnie, projectmanager zakelijk netwerk en onderwijs Dite van Esser, Marketing Communicatiestrateeg Sharda Balgobind, projectmanager gebiedsontwikkeling Emilie Vlieger. Onderste rij: Strategisch kwartiermaker Amstel III Saskia Rill, managementassistente Neumine Marshall, Marketing Communicatiestrateeg Ardi Eleveld en projectmanager gebiedsontwikkeling Lara Simons.