Win de gouden Hondsrugparkcup!

Zuidoost City organiseert samen met Stichting Hondsrugpark en Zuidoost United de ‘strijd’ om de Hondsrugparkcup. Op donderdagmiddag 9 september nemen voetbalteams (gemengd, 10 pers.) uit diverse organisaties en bedrijven het tegen elkaar op in dit ‘Zuidoost Kampioenschap’.

We spelen korte wedstrijden van 7 tegen 7 op half veld dus ook niet geoefende ‘atleten’ kunnen een balletje meetrappen. Met de Olympische gedachte in het achterhoofd is meedoen belangrijker dan winnen. Het echte goud is elkaar op een sportieve manier leren kennen en na gedane inspanning samen genieten van een uitgebreide BBQ. Wie de Hondsrugparkcup zal winnen zien we dan, maar dat het goud in Zuidoost blijft is alvast zeker!

Mobiliseer uw collega’s en doe mee: 9 september: 15 – 20 uur. Meer informatie en aanmelden kan via info@zuidoostcity.nl