ROC studenten Zuidoost City Talentenvijver geslaagd!

De ROC studenten van de Zuidoost City Talentenvijver mochten afgelopen dinsdag hun niveau 4 diploma ondertekenen. Na een intensief jaar vol coronaperikelen zijn wij trots om hen uit te mogen zwaaien met hun diploma op zak! In september start een nieuwe groep talenten. En zij zijn op zoek naar stageplekken! Bent u een werkgever die extra handen kan gebruiken en jonge mensen graag naar een hoger plan helpt? Meld het ons via info@zuidoostcity.nl

Äron: ‘Het was zwaar! Maar tegelijk ook heel snel klaar’.
Ariana: ‘Ik heb gevonden wat ik wil gaan doen. Ik word kraamverzorgende!’
Manisha: ‘Ik dacht dat ik klantenservice leuk zou vinden, maar cijfers zijn leuker. Ik start met de opleiding HBO accountancy!’
Arthut MBO4 ‘nu durf ik en doe ik: ik ga verder als ondernemer.’