Eerste partnerborrel Zuidoost City schot in de roos

De partners van Zuidoost City konden elkaar eindelijk fysiek ontmoeten. Op 6 juli waren we te gast bij evenementenlocatie en rooftopbar Kleurstoff. Een urban eventlocatie zo kleurrijk en veelzijdig als een kameleon.

Ook na meer dan een jaar Zoomen en bellen zijn onze partners niet vergeten hoe belangrijk het is om elkaar fysiek te ontmoeten en te netwerken. De sfeer zat er van bij de start dan ook meteen goed in; ongedwongen en gezellig, ellenbogen werden gestoten en blikken van herkenning gewisseld. Er werd genetwerkt alsof er nooit een ‘stop’ is geweest. Het was een bijeenkomst vol positieve energie waar meteen plannen gesmeed en afspraken gemaakt werden. En in al die gezelligheid serveerde gastheer Kleurstoff een overheerlijk 3 gangendiner!

Directeur Saskia Bosnie maakte van de gelegenheid gebruik om afscheid nemend voorzitter Henk Markerink te bedanken voor zijn jarenlange- en oeverloze inzit. Als aandenken ontving hij de voorzittershamer die voor de gelegenheid een Zuidoost City jasje kreeg. Henk geeft het voorzittersstokje vol vertrouwen door aan Eric van der Burg (Eerste Kamerlid en oud-bestuurder van Amsterdam Zuidoost).

Bent u partner van Zuidoost City? Noteer dan vast de netwerkborrel van 21 september – 17-20.00 uur in uw agenda. Bent u nog geen partner maar heeft u interesse om deel te worden van het netwerk? Meld het ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *