Werkzaamheden rondom Gaasperdammertunnel

Rijkswaterstaat gaat een aantal werkzaamheden doen rondom de Gaasperdammertunnel:

Van donderdag 24 juni 06:00 uur tot uiterlijk vrijdag 25 juni 06:00 uur is de Kromwijkdreef in de richting van de Gaasperplas afgesloten. In deze periode verwijderen we onder andere het laatste stuk damwand bij de tunnel.

Van vrijdagavond 2 juli uur tot maandagochtend 5 juli is de A9 Gaasperdammerweg tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen in beide richtingen afgesloten. In dit weekend worden de technische systemen van de Gaasperdammertunnel onderhouden en krijgen een update. 2-5 juli: afsluiting A9 Gaasperdammertunnel – Rijkswaterstaat

Het Nellesteinpad is afgesloten van maandag 28 juni tot vrijdagmiddag 30 juli. Het nieuwe Kelbergenpad gaat op vrijdag 25 juni aan het eind van de middag open. Door de hevige regenval van de afgelopen dagen ligt er veel water op de fundering van het fietspad. Daarom weten we niet zeker of we donderdag kunnen asfalteren.

Kijk op de website van Rijkswaterstaat voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *